23 Ноември 2011
212048
Как да пържите и печете месо
Месото измивайте съвсем набързо
Как месото да получи добър вкус
Как да запазим месото да не се свие
Как да запазим печеното и задушено месо
Как да премахнем лекия дъх от месото
Жилавото месо се вари лесно
Как да стане месото по-крехко
Как да стане месото по-крехко 2
Как да изпържим месото
Как да направим шичета за скара
Използвайте саламура от кисели краставички
При печене месото ще стане по-сочно
Как да стане месото по-крехко 2
Жилаво месо става крехко , ако 2 часа преди да се изпържи, изпече или панира, всяка порция се намазва с олио и оцет.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари