23 Ноември 2011
212013
Как да пържите и печете месо
Месото измивайте съвсем набързо
Как месото да получи добър вкус
Как да запазим месото да не се свие
Как да запазим печеното и задушено месо
Как да премахнем лекия дъх от месото
Жилавото месо се вари лесно
Как да стане месото по-крехко
Как да стане месото по-крехко 2
Как да изпържим месото
Как да направим шичета за скара
Използвайте саламура от кисели краставички
При печене месото ще стане по-сочно
Как да пържите и печете месо
Ако пържите или печете на скара месо, след измиването го подсушете със суха кърпа . Така ще запази хубавия си цвят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари