29 Ноември 2012
363241
Украсете елхата с вкусни коледни играчки
Как се прави захарна глазура
Как да направим двуцветни сладки
Как се прави украса с гребен
Как се правят шоколадови стени на торта
Как се правят шоколадови листенца
Как се правят шоколадови кошнички
Как се прави шоколадова паяжина
Как се приготвят цветни стърготини
Как се правят розички от фондан
Как се прави шоколадова паяжина
Полейте повърхността на тортата с 200 г разтопен тъмен шоколад, смесен с 2 с.л. олио. Разтопете отделно 25 г бял шоколад и напълнете с него здрава полиетиленова торбичка, отрежете едното ъгълче и върху още течната тъмна глазура оформете спирала, започваща от средата на тортата към стените и. Така ще се получи ефектна шоколадова паяжина.
Сладкиши и торти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари