12 Февруари 2013
31207
Джинджифилът е изключително загряваща съставка
Карамфил
Канела
Консумирането на мед подпомага развитието на мозъка
Кардамон
Портокалови корички
Чушки чили
Ванилията се използва и при висока температура
Сок от малини
Канела
Канелата, която обикновено използваме под формата на прах, е кора на ароматно дърво от Цейлон. Колкото е по-светла, толкова по-добри са нейните качества. През вековете се е използвала в народната медицина като лек против настинка и при общо отслабване на организма. Дори само невероятният аромат на канелата сгрява. Може да се добави към чай, гряно вино или бира, компот, към свинско месо със сини сливи и ябълков мус, а също така и към печени сладкиши, въпреки че в този случай губи своите лечебни свойства.
Здраве
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари