12 Февруари 2013
31188
Джинджифилът е изключително загряваща съставка
Карамфил
Канела
Консумирането на мед подпомага развитието на мозъка
Кардамон
Портокалови корички
Чушки чили
Ванилията се използва и при висока температура
Сок от малини
Джинджифилът е изключително загряваща съставка
Отглежда се в тропическа Азия от над 3000 години. Известното царство на подправката е индийската кухня. Достъпен е както пресен, така и сушен, на парчета или смлян.
Джинджифилът е изключително загряваща съставка на диетата, тъй като влияе положително на храносмилането и кръвообращението, а какво идва след това – има сгряващи свойства. Това е идеалната добавка към напитките: кафе, чай (вместо лимон), чаша греяно червено вино. Също така може да се консумира както като добавка към месни или рибни ястия, така и към десерти. Богат е също така и на противовъзпалителни субстанции.
Здраве
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари