12 Февруари 2013
31215
Джинджифилът е изключително загряваща съставка
Карамфил
Канела
Консумирането на мед подпомага развитието на мозъка
Кардамон
Портокалови корички
Чушки чили
Ванилията се използва и при висока температура
Сок от малини
Карамфил
Карамфилът, това са сушените пъпки на вечно зелените карамфилови дървета, растящи само в тропически и морски климат – в Малайзия, Индонезия и Танзания. Присъствието на карамфила в Европа дължим на средиземноморската кухня. Добавянето на карамфил към чая или кафето, сгряващо ще раздвижи сетивата ни. Подходящ е също така за борш и месни ястия (напр. печена шунка). Антисептичните и аналгетични свойства на карамфила спомагат по време на настинка или грип по-бързо да оздравеем.
Здраве
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари