Диети и ястия с кафяв ориз

вход през zajenata.bg
217798

Кафяв ориз с леща

1 ч.ч. зелена леща (може и кафява)
3 с.л. зехтин
2 глави лук
2 ч.ч. кафяв ориз (може и нормален, дългозърнест)
сол, черен и бял пипер, кимион


Сварява се лещата за около 20 минути. Загрява се зехтина и в него нарязаният на ситно лук се запържва до зачервяване. Прибавя се ориза и подправките и се запържва още 2 минути. Добавя се прецедената леща и 4 и 1/2 ч.ч. вряща вода. Вари се на тих огън за около 20 минути. Сваля се от котлона, но ястието остава захлупено за още 15 минути.
 

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Съвети отслабване"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft