5 Март 2012
217789
Какви са свойствата на кафявия ориз
Как да обработваме кафявия ориз преди да го приготвим
Кои са най-добрите сортове кафяв ориз
Ориз със зеленчуци и кашкавал
Кафяв ориз с леща
Ориз с кашкавал
Кафяв ориз със сос от сурови домати
Диета с кафяв ориз
Как да обработваме кафявия ориз преди да го приготвим
Преди приготвянето, кафявият ориз трябва да се накисне за известно време във вода, да се претрие и премие, като се сменя неколкократно водата. Хората със стомашни проблеми трябва да внимават с употребата на кафяв ориз, защото целулозната му обвивка може да раздразни стомашната лигавица.
Още от "Съвети отслабване"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари