25 Февруари 2013
224413
Кифлички с банани и боровинки
Кифлички с банани и орехи
Бързи кифлички
Лесни кифлички рецепта
Икономични кифлички
Кифлички с орехи
Кифлички с мляко и лимон
Морковени кифлички
Кифлички с мляко и лимон
200 мл прясно мляко, 100 г захар, брашно (за средно твърдо тесто), 100 мл олио, кората на 1 лимон, 25 г мая, 3 яйца.
Млякото, брашното, маята, олиото, яйцата, захарта и настърганата лимонова кора се замесват на средно твърдо тесто. Пакетира се в полиетиленов плик и се потопява в топла вода. Държи се потопено около 1/2 час, докато изплува. След като се извади, се разточва на кора с дебелина 1 см. Нарязват се пръчици и се завързват на възел. Овалват се в захар на пясък. Кифличките престояват малко и се изпичат в намазана тава в умерена фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари