14 Май 2012
103555
Какво е характерно за плакията
Кои са основните начини за приготвяне на плакия
Кои подправки са характерни за плакията
Кога е подходящо да се приготвя плакия
Бял боб плакия
Тиквички плакия
Бяла риба плакия
Зелен фасул плакия
Картофи плакия
Кога е подходящо да се приготвя плакия
В миналото плакии са били приготвяни най-много през лятото, понеже се консумират хладки, а оцетът, солта и чесънът ги правят подходящи за летните горещини. За приготвянето им са били употребявани глинени съдове.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари