25 Април 2012
175493
Как да направим тестото пухкаво и леко
Как да отстраним вкуса на свинска мас
Как да предпазим от прегаряне курабиите
Как да разберем дали са готови кнедлите
Как да не поемат много мазнина тестените продукти при пържене
Как да запазим по-дълго козуначена мая
Кога може да се реже блатът
Кога може да се обърне опечения кейк
Как да премахнем полепналото тесто
Как да махнем излишната мазнина, когато пържим
Кога може да се обърне опечения кейк
Опечения кейк не е задължително да се обърне веднага,може и когато изстине.Неравностите ще слегнат и тогава. Ако правите тесто за торта, най добре да ви е пандишпан, той е пухкав и лек,а най-важното лесен. Не бива да се равбърква много,за да не спадне.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари