25 Април 2012
175493
Как да направим тестото пухкаво и леко
Как да отстраним вкуса на свинска мас
Как да предпазим от прегаряне курабиите
Как да разберем дали са готови кнедлите
Как да не поемат много мазнина тестените продукти при пържене
Как да запазим по-дълго козуначена мая
Кога може да се реже блатът
Кога може да се обърне опечения кейк
Как да премахнем полепналото тесто
Как да махнем излишната мазнина, когато пържим
Кога може да се реже блатът
Само в крайни случаи блатът се реже топъл. Най добре го оставете да изстине и тогава го срежете. Ако се е изпекъл на криво и има неравности, не се претеснявайте, а ги отрежете. Ако ще режете блатът на 3-ри части е добре да започнете да режете от горния край,след това от средата. Рязането на блата ще ви е по лесно, ако докато режете си въртите блата така и ще бъде равномерно разрязан.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари