29 Май 2012
66036
Какви са разновидностите на Периодичното гладуване
Схема на гладуване 1-3 пъти седмично
Какво представлява Ежедневното гладуване
Какво представляват смесените методи на гладуване
Предимства на Периодичното гладуване
Кои са недостатъците на Периодичното гладуване
Кои са лошите храни при периодичното гладуване
Кои са лошите храни при периодичното гладуване
В гладните дни не консумирайте бавно разграждащи се храни (зрели бобови и ядки), а също храни с ниско съдържание на вода и висока калоричност. Избягвайте храни с висок гликемичен индекс и нисък гликемичен лоудинг.
Все пак е "гладен" ден. В това число влизат:
фъстъци, зрял боб, леблебия, леща и други бобови;
бадеми, лешници, орехи, кашу, шам фъстък и други ядки;
слънчогледови семки, тиквени семки, лен, сусам и други семена;
бързи храни като чипс, пуканки, зръчно и други въглехидратни бомби;
захар, сладки плодове, сладка, пюрета;
големи порции мас, масло, олио, зехтин;
храни, богати на мазнини и захар - шоколад, сладолед, кремчета, пастички, торти и други очарователни и вкусни боклуци на съвремената хранително-вкусова индустрия.
Още от "Съвети отслабване"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари