20 Юни 2012
57038
Кухненска цедка за сварени яйца на салата
Затварящи се найлонови торбички за хранителни съставки
Резачка за яйца за рязане на гъби
Вилица за смачкване на чесън
Алуминиево фолио за фуния
Шейкър за разбъркване на яйца
Конец за зъби за рязане на торти
Бутилка от кетчуп за палачинки
Кутия за дискове за рецепти
Резачка за яйца за рязане на моцарела
Кухненска цедка за сварени яйца на салата
Натрошете твърдо сварените яйца за салата като ги обелите и поставите върху кухненска дъска за рязане. Поставете върху тях метална цедка и натиснете надолу, за да натрошите яйцата с изключителна лекота.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари