20 Юни 2012
57176
Кухненска цедка за сварени яйца на салата
Затварящи се найлонови торбички за хранителни съставки
Резачка за яйца за рязане на гъби
Вилица за смачкване на чесън
Алуминиево фолио за фуния
Шейкър за разбъркване на яйца
Конец за зъби за рязане на торти
Бутилка от кетчуп за палачинки
Кутия за дискове за рецепти
Резачка за яйца за рязане на моцарела
Вилица за смачкване на чесън
За да пюрирате чесън без специална преса използвайте обикновена вилица. Поставете върху кухненска дъска обелените скилидки, поставете вилицата върху тях и натиснете силно. Друга техника е да поставите вилицата върху повърхността и да натъркате върху металните зъбци чесъна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари