Рецепти за гофрети

вход през zajenata.bg
580185

Лесни гофрети

500г. брашно
8 яйца
250г. разтопено масло
500мл. прясно мляко
щипка ванилия
щипка сол

Разбъркайте жълтъците с половината количество прясно мляко. Прибавете последователно брашното, останалото мляко, солта и ванилията. Добавете омекналото масло. Бъркайте енергично, докато получите хомогенна смес. Разбийте белтъците на твърд сняг. С помощта на дървена шпатула внимателно ги прибавете към тестото. Внимателно разбъркайте. Сипете тестото на части в много добре нагрят и намазан гофретник. При поднасяне поръсете с пудра захар.

1 2 3 4 5 6
7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft