Кои са 10 те най-полезни храни за сърцето

вход през zajenata.bg
92131
Овесени ядки Сьомга Авокадо Зехтин Ядки Ягоди, малини, къпини, боровинки Фасул и леща Спанак Ленено семе Соя

Овесени ядки

Овесени ядки

Те са прекрасна закуска, богата на омега-3 мастни киселини, фолиева киселина и калий. Това, заедно с голямото количество целулоза в тях, ги прави незаменим помощник при намаляването на холестерола, както и за поддържането на тонуса на кръвоносните съдове. Колкото по-едри са зърната на овеса, толкова повече целулоза има в тях.

Добавете към овесените ядки банан. Той също е богат на целулоза.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft