15 Декември 2012
81525
Ошав с плодове и лимонова кора
Бъдни вечер ошав
Ошав за Бъдни вечер
Ошав смесени плодове
Ошав джанки
Ошав с ябълки, круши, сливи, кайсии
Ошав сушени плодове
Ошав джанки
500 г жълти и червени джанки
2 ч.ч. захар
1 листо индрише
В голяма тенджера за загрява около 6-7 л вода. Джанките се измиват и се пускат във врящата вода. Варят се около 5 минути и се добавя захарта, като се бърка внимателно докато се стопи, и малко след това се сваля от огъня. Листото индрише се пуска за 5 минути, за да ароматизира и се изважда. След като изстине се слага в хладилник.
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари