18 Февруари 2012
1417706
Кекс с какао и орехи
Кекс какао
Лесен и бърз кекс
Кекс с моркови
Пандишпанов кекс
Кекс без мляко
Кекс с шоколад
Кекс с орехи
Кекс с портакалов сироп
Кекс без яйца
Пандишпанов кекс
5 яйца
1,5 ч.ч. захар
1,5 ч.ч. брашно
3 с.л. олио
3 с.л. безалкохолно
2 ванилии
какао за оцветяване
Начин на приготвяне:
Яйцата с захарта се разбиват с миксер поне 5 мин. Прибавят се олиото, безалкохолното, ванилиите и накрая брашното, като всичко се обърква с лъжица много внимателно. В рецептата няма набухвател. Изсипва се в на маслена форма за кекс, като се оставя малка част, която се смесва с какаото и се до изсипва. Пече се на 180 градуса за около 45 мин. Става разкошен.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари