21 Февруари 2013
290577
Бърз сладкиш с кисело мляко и бишкоти
Бухтички с ябълки
Сладкиш с кисело мляко
Сладки с мармалад
Мляко с грис
Маслени сладки
Панирани банани с хрупкава коричка
Бързи соленки
Ябълков чипс
Панирани банани с хрупкава коричка
2 банана
40 г масло
2 яйца
1 к.ч. прясно мляко
50 г брашно
1 ванилия
30 г галета
Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата, към тях прибавяме прясното мляко, брашното, галетата и ванилията. Трябва да се получи гъста каша.
Обелваме бананите и ги оставяме цели.
Потапяме бананите в кашата и ги пържим в маслото, до получаването на златиста коричка.
Сервираме топли, по желание гарнирани с топка сладолед.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари