Бързи десерти рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Панирани банани с хрупкава коричка
290577

Панирани банани с хрупкава коричка

2 банана
40 г масло
2 яйца
1 к.ч. прясно мляко
50 г брашно
1 ванилия
30 г галета
Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата, към тях прибавяме прясното мляко, брашното, галетата и ванилията. Трябва да се получи гъста каша.
Обелваме бананите и ги оставяме цели.
Потапяме бананите в кашата и ги пържим в маслото, до получаването на златиста коричка.
Сервираме топли, по желание гарнирани с топка сладолед.
 

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft