21 Февруари 2013
290544
Бърз сладкиш с кисело мляко и бишкоти
Бухтички с ябълки
Сладкиш с кисело мляко
Сладки с мармалад
Мляко с грис
Маслени сладки
Панирани банани с хрупкава коричка
Бързи соленки
Ябълков чипс
Бързи соленки
1 яйце
1 пак. бутер тесто
200 г кашкавал настърган
Начин на приготвяне
Разстиламе бутер тестото и го намазваме с яйце. Поръсваме го с настъргания кашкавал.
Нарязваме го на дълги ленти, които после оформяме на квадрати и режем всеки един по диагонал.
Навиваме триъгълниците на руло по диагонал, мажем отгоре с яйце и поръсваме с още кашкавал.
Печем на предварително загрята на 200 градуса фурна, около 10 -15 минути.
Съвет: Когато извадим бутер тестото от фризера го приготвяме докато е студено, не го оставяме да се размекне.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари