7 Април 2012
248099
Сандвичи с пастет от пиле ЗАКУСКА
Тутманик с кисело мляко ЗАКУСКА
Банички със сирене и кашкавал ЗАКУСКА
Запечен ориз с домати ОБЯД
Печена скумрия с домати ОБЯД
Пъстърва по Гръцки ОБЯД
Хрупкава сьомга върху ориз с чипс ВЕЧЕРЯ
Карначета с пълнени чушки със сирене на фурна ВЕЧЕРЯ
Бързи картофи с колбас ВЕЧЕРЯ
Печена скумрия с домати ОБЯД
1 кг скумрия
1 с.л. сол
100 мл зехтин
2 глави лук
1.5 кг домати
10 зърна черен пипер
3 зърна бахар
1 дафинов лист
1/4 връзка магданоз
Рибата се изчиства, измива и насолява. Полива се с 2 с.л. зехтин и се изпича в тавичка. През това време се приготвя доматеният сос. Ситно нарязаният кромид се задушава в останалия зехтин. Добавят се обелените и ситно нарязани домати и всички подправки. Сосът ври до сгъстяване. Изпечената риба се залива с приготвения сос и заедно се пекат 20 минути. Ястието се поднася топло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари