7 Април 2012
248069
Сандвичи с пастет от пиле ЗАКУСКА
Тутманик с кисело мляко ЗАКУСКА
Банички със сирене и кашкавал ЗАКУСКА
Запечен ориз с домати ОБЯД
Печена скумрия с домати ОБЯД
Пъстърва по Гръцки ОБЯД
Хрупкава сьомга върху ориз с чипс ВЕЧЕРЯ
Карначета с пълнени чушки със сирене на фурна ВЕЧЕРЯ
Бързи картофи с колбас ВЕЧЕРЯ
Банички със сирене и кашкавал ЗАКУСКА
3 бр. яйца
200 г кисело мляко
1 ч.л. сода
1/2 ч.ч. олио
100 г сирене - натрошено
50 г кашкавал - настърган
100 г твърдо настъргано сирене (пармезан или подобно)
около 250 г брашно
Разбъркват се яйцата. Към тях се прибавят киселото мляко с прибавената сода към него и олиото. Прибавя се брашното, колкото поеме, за да се получи не много гъста смес. Прибавят се сирената и се объркват с лъжица. Сместа се изсипва в предварително намаслена и набрашнена тавичка (30x20 см) и се пече в умерена предварително загрята фурна за 15 минути.
По желание се разрязва на квадратни парчета и всяко квадратче на две триъгълни. За по-голяма тава се слага двойна доза от продуктите.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари