Летни рецепти с чушки

вход през zajenata.bg
186001

Печени чушки рулца

6 печени чушки

250 г картофено пюре
2 счукани скилидки чесън
3 с. л. зехтин
150 г мариновани гъби
50 г маслини
2 с. л. каперси
1 ч. л. лимонов сок
2-3 стръка пресен магданоз
Приготвяне:

• Чушките се разрязват на четири по дължина и се накисват за 30 минути в смесените зехтин, лимонов сок, чесън и малко сол.
• Смесват се картофеното пюре и каперсите, нарязаните гъби маслини.
• Чушките се изцеждат, върху всяка лента тях се поставят по 2 ч. л. от плънката и се завиват на руло.
• Подреждат се в съд за сервиране и се поливат с маринатата.
• Рулцата от печени чушки се поръсват с нарязания магданоз. 

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft