10 Юли 2012
186001
Рецепта за айвар
Салата от печени чушки със сирене
Салата с паста и печени чушки
Бързи чушки с яйца и сирене
Пълнени чушки с кайма и ориз
Печени чушки рулца
Салата от пресни краставици, червени чушки и ядки
Дип с печени чушки
Печени чушки рулца
6 печени чушки
250 г картофено пюре
2 счукани скилидки чесън
3 с. л. зехтин
150 г мариновани гъби
50 г маслини
2 с. л. каперси
1 ч. л. лимонов сок
2-3 стръка пресен магданоз
Приготвяне:
• Чушките се разрязват на четири по дължина и се накисват за 30 минути в смесените зехтин, лимонов сок, чесън и малко сол.
• Смесват се картофеното пюре и каперсите, нарязаните гъби маслини.
• Чушките се изцеждат, върху всяка лента тях се поставят по 2 ч. л. от плънката и се завиват на руло.
• Подреждат се в съд за сервиране и се поливат с маринатата.
• Рулцата от печени чушки се поръсват с нарязания магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари