3 Юни 2013
263458
Пилешки дробчета с лук
Пилешки дробчета на фурна
Пилешки дробчета по селски
Пилешки дробчета в масло
Пилешки дробчета с ориз
Пържени пилешки дробчета
Пилешки дробчета с гъби
Пилешки дробчета пане
Пилешки дробчета на фурна
1 кг пилешки дробчета
3 големи глави кромид лук
1 морков
100 гр гъби печурки
1 ч.л. мед
50 мл червено вино
смлян черен пипер и сол на вкус
* Дробчетата се измиват няколко пъти със студена вода докато последната вода стане чиста (може да ги накиснете за 30 минути). По-големите срежете на парчета
* Лука нарежете на едро на кръгчета, морков също на тънки кръгчета, а гъбите на четвъртинки
* Всичко се смесва и се добавя олиото, смления черен пипер и сол на вкус, лъжичка мед и виното
* Разбърква се и се разпределя в тава
* Пече се на средна фурна до готовност
Поднася с топло поръсено с нарязан на ситно праз, магданоз и кисли краставички и червено вино.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари