3 Юни 2013
263449
Пилешки дробчета с лук
Пилешки дробчета на фурна
Пилешки дробчета по селски
Пилешки дробчета в масло
Пилешки дробчета с ориз
Пържени пилешки дробчета
Пилешки дробчета с гъби
Пилешки дробчета пане
Пилешки дробчета в масло
пилешки дробчета - 800 г, масло - около 100 г краве, дафинов лист, черен пипер - смлян, на вкус, сол - на вкус, горчица - 1 с.л. по желание, магданоз - прясно скълцан
Почистете пилешките дробчета, като ги измиете добре и ги отцедите.
Загрейте малко вода в подходящ съд и сложете дробчетата да се варят до полуготовност със стрития дафинов лист, като водата трябва да изври напълно.
Тогава добавете маслото и разбъркайте. Оставете да се задушават 10 минути или докато са напълно готови.
Накрая добавете подправките и разбъркайте с горчицата. Поднесете дробчетата в масло с прясно накълцан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари