3 Юни 2013
263458
Пилешки дробчета с лук
Пилешки дробчета на фурна
Пилешки дробчета по селски
Пилешки дробчета в масло
Пилешки дробчета с ориз
Пържени пилешки дробчета
Пилешки дробчета с гъби
Пилешки дробчета пане
Пилешки дробчета пане
500 г пилешки дробчета
2-3 бр. яйца
брашно
сол
олио за пържене
Почистените и добре измити пилешки дробчета се овалват в брашно, след това в разбитите с малко сол яйца и се пържат в сгорещено олио.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари