3 Юни 2013
263516
Пилешки дробчета с лук
Пилешки дробчета на фурна
Пилешки дробчета по селски
Пилешки дробчета в масло
Пилешки дробчета с ориз
Пържени пилешки дробчета
Пилешки дробчета с гъби
Пилешки дробчета пане
Пилешки дробчета с ориз
500 г пилешки дробчета
1 ч.ч. ориз
400 г зеленчуков микс
4 глави лук
щипка черен пипер
магданоз
копър
Пилешките дробчета се сваряват. Лукът се запържва до златисто и към него се прибавят зеленчуковият микс и дробчетата. Всичко се задушава и се прибавя към ориза. Залива се с 4 ч.ч. вода. Пече се в тава, около 1 час на 200 С.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари