4 Март 2012
29050
Плодовете и зеленчуците
Плодовите и зеленчуковите сокове
Пикантните храни често предизвикват киселини
Съдържащите кофеин храни
Ограничаването или избягването на мазните храни
Мазните и пържените храни
Обогатените тестени изделия
Храните с висок гликемичен индекс
Плодовете и зеленчуците
Плодовете и зеленчуците, които могат да предизвикат симптомите, включват портокали, грейпфрут, мандарини, лимони, ананас, лук, чушки (особено лютите), домати и доматен сок.
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари