4 Март 2012
29041
Плодовете и зеленчуците
Плодовите и зеленчуковите сокове
Пикантните храни често предизвикват киселини
Съдържащите кофеин храни
Ограничаването или избягването на мазните храни
Мазните и пържените храни
Обогатените тестени изделия
Храните с висок гликемичен индекс
Пикантните храни често предизвикват киселини
Пикантните храни често предизвикват киселини. Поради тази причина е добре да избягваме ястията, приготвени с лютиви чушки, горчица, азиатско къри, чили. Сладките подправки като ментата също не са добър избор. Когато вечеряме навън, е препоръчително да изискваме да не подправят ястията ни или да сервират подправките отделно, за да се предпазим от киселини. Когато готвим, трябва изобщо да забравим за пикантните подправки.
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари