Енигмата на пролетните салати

вход през zajenata.bg
13466

Покълнали семена

Зърната, сами по себе си, са наистина много добър източник на витамини и хранителни вещества. Те съдържат калций, калий, хром, мед, силиций, селен, цинк, желязо, йод, витамини B5, E, C, D, Е , фолиева киселина. Но в кълновете всички тези елементи, както и мазнините, белтъчините и влакната са в пъти повече! Добавяйки половин чаша покълнали соеви или пшенични семена към вашата зеленчукова салата всеки ден, вие ще помогнете на организма си безпроблемно да преодолее пролетните неразположения. В резултат на редовната консумация на покълнали зърна обмяната на веществата и червата микрофлора ще се нормализират, ще се увеличи издръжливостта на организма, включително и на хората с алергии, ще се подобри състоянието на зрението, кожата, косата и ноктите.

1
2 3 4 5
Здравни
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft