14 Април 2013
2038141
Съвет от нашите майки за варене на яйца
Преди да пристъпите към варенето на яйцата
Важно при поставянето на яйцата в съда
Средство против напукване на яйцата
Метод на безопасната игла
Перфектното време за сваряване на едно яйце
Преди да пристъпите към варенето на яйцата
Преди да пристъпите към варенето на яйцата , извадете ги от хладилника поне 1-2 часа да престоят и да изравнят температурата си с тази на стаята. След това можете да ги сложите и в малко по-топла вода на котлона, без риск да се напукат или счупят.
Поставете яйцата в тенджера и залейте най-добре със студена вода. Тя трябва да покрива около един сантиметър над повърхността на яйцата. Директното им поставяне от хладилника в тенджерата с топла вода, в повечето случаи причинява напуквания.
Великден
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари