Как да сварим яйца за Великден, без да се напукат

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Средство против напукване на яйцата
2038134

Средство против напукване на яйцата

И както сте чували от мами и баби – най-доброто превантивно средство против напукване на яйца е оцетът . Сложете и няколко супени лъжици в тенджерата преди да е завряла водата.
Добавянето на сол пък няма да позволи на част от белтъка да изтече, ако случайно някое от яйцата се спука.
При самото варене е важно да не завъртате копчето на котлона на най-високата температура, защото в този случай яйцата ще „подскачат” и ще се напукат. По-разумно е да оставите на средна температура.

1 2
3
4 5 6
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft