27 Декември 2012
39991
Приготвянето на храна в микровълновата
Микровълновата и млечните продукти
Само 60 секунди са необходими на микровълновата фурна...
Някои изследвания установяват...
Експерти сравняват каква част от здравословното съдържание
Микровълновото нагряване не вреди на съдържанието на витамини B1
Топлината от фурната или микровълновата печка
Приготвянето на храна в микровълновата
Приготвянето на храна в микровълновата изглежда не прави изключение. Проучване изследва броколи, варени във вода в такъв уред. Оказва се, че колкото по-дълго те се приготвят в микровълновата, толкова е по-голяма загубата на хранителни вещества, включително витамин С.
Друго изследване показва загубата на витамин B12 от свинско и говеждо месо, приготвяни в микровълнова печка.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари