Пролетна салата със зеленолистни зеленчуци
Зелена салата с домати, крутони и чушки
Салата с яйца и марули
Спаначена салата с риба тон и ементал
Пролетна зелена салата с пармезан
Пролетна салата от моркови и краставица
Пролетна салата със зелен лук и мляко
Салата от гъби и пресен чесън
Свежа салата от маруля и маслини
Пролетна зелена салата с пармезан
Продукти:
1 зелена салата
1 връзка репички (5-6 бр.)
2-3 стръка пресен лук
2-3 стръка пресен чесън
1/2 краставица
1 връзка магданоз
1-2 суп. лъж. настърган пармезан
1-2 суп. лъж. зехтин
оцет, сол на вкус
Приготвяне:
Измийте и почистете зеленчуците. В дълбок салатен съд накъсайте на едро салатката. Нарежете на едро репичките, лука, чесъна, краставицата, магданоза. Разбъркайте. Полейте със зехтина, оцета, добавете сол на вкус. Отново разбъркайте. Поръсете с пармезан.
По желание можете да поръсите и с настъргани орехи или да добавите листа от пресен спанак вместо част от салатката.
Тази класическа пролетна салата освен че е вкусна е и много здравословна!
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари