3 Юни 2013
263458
Пилешки дробчета с лук
Пилешки дробчета на фурна
Пилешки дробчета по селски
Пилешки дробчета в масло
Пилешки дробчета с ориз
Пържени пилешки дробчета
Пилешки дробчета с гъби
Пилешки дробчета пане
Пържени пилешки дробчета
нарязан на ситно жълт кромид лук
морков
сол и смлян черен пипер на вкус
люта чушка по желание
магданоз по желание
• В тиган с незалепващо покритие сипваме малко олио на дъното.
• В мазнината обръщаме ситно нарязан жълт кромид лук и моркови нарязани с картофобелачката на тънки ивици.
• Осоляваме на вкус и вадим с решетъчна лъжица.
• Оставяме да се отцедят от мазнината.
• В същата мазнина запържваме пилешките дробчета докато потъмнеят.
• Изсипваме при лука и морковите и разбъркваме добре.
• Осоляваме и дроба на вкус.
• По желание към така приготвеното ястие можем да добавим нарязан на ситно магданоз и прясна люта чушка.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари