26 Декември 2012
161390
Пържоли с майонеза на фурна
Котлети с топено сирене
Ирландски пържоли
Телекшо с шунка
Руло Стефани за Нова година
Котлети с гъби
Свинско филе задушено
Пържола с плънка
Свинско филе с домати и лешници
Пържола с плънка
150 г пържола,
1 бр кебапче,
една ивица маринована краставичка,
както и ивица бланширан морков.
За панировката – брашно, яйце и галета.
Приготвяне
Взема се пържолката – начуква се на тънко, колкото дланта да е, подправя се с чер пипер и сол. Поставя се изпеченото кебапче и от двете му страни моркова с краставичката.
Увива се като се загъват краищата. Панира се в брашно, яйце, галета и пак яйце.
Пържи се в загрята мазнина, като се обръща от всички краища.
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари