Какво да сготвя вкусно в неделя за закуска,обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
248080

Пъстърва по Гръцки ОБЯД

4 бр. риба пъстърва
черен пипер, сол
50 г разтопено масло
сок от 2 бр. лимони
1/2 връзка копър, магданоз, девесил
1 ч.л. горчица
1 с.л. сметана
50 мл бяло вино


Пъстървите се поръсват с пипера и солта. Приготвя се марината от разтопеното масло, сока от лимоните, ситно нарязаните копър, магданоз и девесил. Слага се и горчицата, сметаната и виното. Рибите се заливат с марината и се оставят за 1 час в хладилника. Изваждат се, всяка една се загъва в намаслено алуминиево фолио, поставят се в тава и се пекат в умерена фурна 25 минути.

Сервират се със сотирани в масло варени картофи, поръсени с магданоз, резен лимон и маслини.
 

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft