11 Април 2012
847245
Панетоне в машина за хляб
Козунак със стафиди в хлебопекарна
Козунак в хлебопекарна
Малък козунак в машина за хляб
Пита в хлебопекарна
Тесто за пица в машина за хляб
Хляб с ким в хлебопекарна
Хляб със сирене и маслини
Ръжен хляб с кимон в машина за хляб
Ръжен хляб в машина за хляб
Черен хляб в машина за хляб
Шоколадов хляб в машина за хляб
Хляб с ядки в машина за хляб
Хляб с лук в машина за хляб
Хляб с кашкавал и лук в хлебопекарна
Хляб с маслини в хлебопекарна
Хляб с кисело мляко в хлебопекарна
Хляб с канела в хлебопекарна
Ръжен хляб в машина за хляб
140 мл вода
142 мл кисело мляко
2 ч.л. сол
2 ч.л. кафява захар или 3 ч.л. мед
2 с.л. олио
225 гр. бяло брашно
225 гр. ръжено брашно
1 1/4 ч.л. суха мая
Продуктите се слагат в горния ред. Програма за пълнозърнест хляб, към 3ч30мин горе-долу. Препичане - степен 2.
Колкото по-кисело е киселото мляко, толкова по-добре. Разбива се хубаво с водата, преди да се сипе в чашата на машината.
Медът е моя измишльотина, защото нямах кафява захар, а бях чела в други рецепти за мед в ръжения хляб вместо меласа .
Става невероятно вкусно, киселичко, лепкаво, въобще - както си му е редът
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари