11 Април 2012
847232
Панетоне в машина за хляб
Козунак със стафиди в хлебопекарна
Козунак в хлебопекарна
Малък козунак в машина за хляб
Пита в хлебопекарна
Тесто за пица в машина за хляб
Хляб с ким в хлебопекарна
Хляб със сирене и маслини
Ръжен хляб с кимон в машина за хляб
Ръжен хляб в машина за хляб
Черен хляб в машина за хляб
Шоколадов хляб в машина за хляб
Хляб с ядки в машина за хляб
Хляб с лук в машина за хляб
Хляб с кашкавал и лук в хлебопекарна
Хляб с маслини в хлебопекарна
Хляб с кисело мляко в хлебопекарна
Хляб с канела в хлебопекарна
Ръжен хляб с кимон в машина за хляб
300мл. вода
2 ч.л лимонов сок
22 мл слънчогледово олио
125 гр. Ръжено брашно
375 гр. Бяло брашно
22 мл. обезмаслено мляко на прах
1/2 ч.л. зърна кимон
1 и 1/2 ч.л. сол
15 мл. захар
1 ч.л. суха мая
Слага се водата и лимоновия сок във машината за хляб. Маята се слага най-накрая. Добавя се ръженото и бялото брашно, но не трябва да покриват изцяло водата. Слагат се млякото и кимона. Добавя се солта и захарта в два отделни ъгала на фурната. Прави се малка дупка в средата и се добавя маята. Внимавайте да няма контакт с водата. Машината се настройва на нормална програма и средно запечена кора
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари