Вкусен хляб рецепти за хлебопекарна

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Ръжен хляб с кимон в машина за хляб
213901

Ръжен хляб с кимон в машина за хляб

300мл. вода
2 ч.л лимонов сок
22 мл слънчогледово олио
125 гр. Ръжено брашно
375 гр. Бяло брашно
22 мл. обезмаслено мляко на прах
1/2 ч.л. зърна кимон
1 и 1/2 ч.л. сол
15 мл. захар
1 ч.л. суха мая
Слага се водата и лимоновия сок във машината за хляб. Маята се слага най-накрая. Добавя се ръженото и бялото брашно, но не трябва да покриват изцяло водата. Слагат се млякото и кимона. Добавя се солта и захарта в два отделни ъгала на фурната. Прави се малка дупка в средата и се добавя маята. Внимавайте да няма контакт с водата. Машината се настройва на нормална програма и средно запечена кора 

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft