Хляб с кашкавал и лук
Хляб с лук в машина за хляб
Хляб с ядки в хлебопекарна
Шоколадов хляб в хлебопекарна
Черен хляб в хлебопекарна
Ръжен хляб в хлебопекарна
Ръжен хляб с кимон в машина за хляб
Хляб със сирене и маслини
Хляб с ким в хлебопекарна
Ръжен хляб с кимон в машина за хляб
300мл. вода
2 ч.л лимонов сок
22 мл слънчогледово олио
125 гр. Ръжено брашно
375 гр. Бяло брашно
22 мл. обезмаслено мляко на прах
1/2 ч.л. зърна кимон
1 и 1/2 ч.л. сол
15 мл. захар
1 ч.л. суха мая
Слага се водата и лимоновия сок във машината за хляб. Маята се слага най-накрая. Добавя се ръженото и бялото брашно, но не трябва да покриват изцяло водата. Слагат се млякото и кимона. Добавя се солта и захарта в два отделни ъгала на фурната. Прави се малка дупка в средата и се добавя маята. Внимавайте да няма контакт с водата. Машината се настройва на нормална програма и средно запечена кора
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари