Свежи салати

вход през zajenata.bg
119517

Свежа салата Табуле

Табуле
 Продукти:
4 връзки магданоз
1 бр. домат
1/2 бр. краставица
300 г булгур
2 бр. лимони
1 глава кромид лук
30 мл зехтин
сол

Приготвяне:

Булгура се залива с вряща вода и се оставя да я попие. Престоява така за час - час и половина, за да омекне, след което се отцежда. Магданоза се измива, отстраняват се дръжките и се нарязва на ситно в купа. Домата (без семките) и краставицата се нарязват на малки кубчета. Добавят се ситно нарязания лук и прясно изцедения лимонов сок. Прибавя се булгура. Добавят се зехтин и сол на вкус, след което всички продукти се разбъркват. Салатата се оставя да престои 1-2 часа.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft