23 Май 2012
119508
Свежа салата с китайско зеле
Свежа салата със спанак и мариновани гъби
Свежа салата Табуле
Салата Палма
Салата Йо-Йо
Свежа салата с дресинг
Италианска салата Капрезе
Свежа салата от моркови и бяла ряпа
Салата от печени чушки
Свежа салата от краставици, шунка и царевица
Свежа салата със зеленчуци
Свежа салата Табуле
Табуле
Продукти:
4 връзки магданоз
1 бр. домат
1/2 бр. краставица
300 г булгур
2 бр. лимони
1 глава кромид лук
30 мл зехтин
сол
Приготвяне:
Булгура се залива с вряща вода и се оставя да я попие. Престоява така за час - час и половина, за да омекне, след което се отцежда. Магданоза се измива, отстраняват се дръжките и се нарязва на ситно в купа. Домата (без семките) и краставицата се нарязват на малки кубчета. Добавят се ситно нарязания лук и прясно изцедения лимонов сок. Прибавя се булгура. Добавят се зехтин и сол на вкус, след което всички продукти се разбъркват. Салатата се оставя да престои 1-2 часа.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари