Рецепти за солен кекс

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Солен кекс със сирене и праз
700461

Солен кекс със сирене и праз

праз - 2 стръка или лук 2 главички

масло - около 50 грама
брашно - 1.5 ч.ч(около 200 - 250грама)
бакпулвер - 2 ч.л.
яйца - 3 броя
сол - 0.5 ч.л.
сирене - или кашкавал
сметана течна - 250 мл.

Празът се нарязва и запържва в маслото. Към брашното и бакпулвера се добавя запържения лук.

В отделен съд сметаната се посолява и обърква със сиренето или кашкавала и тази смес постепенно се смесва с брашното. Разбърква се до получаване на хомогенна смес.

Сместта се изсипва в намазнена тава и се пече около 30 мин в загрята до 180 градуса фурна. 

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft