Рецепти за солен кекс

вход през zajenata.bg
700451

Солен кекс с моркови

моркови - 2 - 3 броя

майонеза - 1 опаковка
колбас - 100 - 120 г шунка или пресен салам
грах - 1 1/2 к.ч. от консерва
кисели краставички - 2 - 3 броя
яйца - 3 варени
ориз - 1 ч.ч. сварен
маслини - 5 - 6
4 - 5 с.л. кисело мляко

Натрошете яйцата и ги разбъркайте с нарязаната на дребно шунка, краставички, настърганите моркови, граха и ориза.

Добавете киселото мляко и майонезата, овкусете с малко сол и черен пипер, изсипете сместта в подходяща форма или тава и оставете за 1-2 часа в хладилника да стегне.

Може да сервирате соления кекс като предястие, украсен с нарязани на кръгчета домати, краставиви и маслини. 

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft