4 Април 2013
250083
Спагети с пушено свинско
Лесни оризови спагети със спанак
Спагети с кайма рецепта
Спагети Болонезе
Икономични спагети за закуска
Спагети с яйца, шунка и гъби
Вкусни спагети с кайма рецепта
Бързи спагети с кренвирш и кашкавал рецепта
Лесни и бързи спагети с кайма и доматен сос
Спагети с яйца, шунка и гъби
500 г сварени спагети
1 глава лук
100 г домати
50 г маслини
120 г гъби
100 г шунка
60 мл бяло вино
200 мл готварска сметана
босилек
сол
бял пипер
1 сварено яйце за декорация
Запържваме маслините и лукът, нарязани на дребно и доматите на кубчета. След 1-2 минути пържене добавяме гъбите, нарязани на дребно, шунката на ситно и подправките. Задушаваме за около 2 минути, след което прибавяме виното и сметаната, разбъркваме добре и прибавяме сварените спагети. Разбъркваме отново и след 2 минути сваляме от огъня. Яйцето белим и нарязваме на три равни части, всяка част набучваме на шишче и ги слагаме в спагетите. Накрая "разхвърляме" малко спагети върху яйцата. По желание може да се поръси с настърган кашкавал.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари