Лесни туршии рецепти за делови домакини

вход през zajenata.bg
522592

Сурова лютивка

Продукти: люти чушки – зелени, сол, оцет, вода, чесън – скилидки, черен пипер - на зърна, дафинов лист, копър – пресен.

 
Начин на приготвяне: Почистете лютите чушки от дръжките. Наредете на дъното на голям буркан няколко по-малки скилидки чесън, зърна черен пипер, 1-2 дафинови листа и стръкчета копър. Наредете чушлетата плътно в буркана. Залейте ги със саламура от оцет и вода в съотношение 1:2. След това излейте саламурата в тенджерка и добавете сол - на 1 компотен буркан 1 лъжица. Оставете да кипне, след което залейте отново чушлетата в буркана. Затворете хубаво с капачки и обърнете буркана или бурканите надолу. 

1
2 3 4 5 6
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft