29 Октомври 2015
522592
Хрупкав микс
Царска превъзходна туршия
Шарена мързеливка туршия
Гръцко мезе „Охи”
Парени ергени
Сурова лютивка
Сурова лютивка
Продукти: люти чушки – зелени, сол, оцет, вода, чесън – скилидки, черен пипер - на зърна, дафинов лист, копър – пресен.
Начин на приготвяне: Почистете лютите чушки от дръжките. Наредете на дъното на голям буркан няколко по-малки скилидки чесън, зърна черен пипер, 1-2 дафинови листа и стръкчета копър. Наредете чушлетата плътно в буркана. Залейте ги със саламура от оцет и вода в съотношение 1:2. След това излейте саламурата в тенджерка и добавете сол - на 1 компотен буркан 1 лъжица. Оставете да кипне, след което залейте отново чушлетата в буркана. Затворете хубаво с капачки и обърнете буркана или бурканите надолу.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари