17 Юли 2012
100862
Как да премахнем петна от кафе върху вълнени тъкани
Как да премахнем петна от кафе върху бели памучни тъкани
Как се почистват картини с маслени бои
Как да изгоните мравките от дома си
Съдове от неръждаема стомана
Съдовете от чугун
Готвене в емайлирани съдове
Кажи в какво готвиш за да ти кажа от какво си болен-алуминий
Съвети за сокоизстисквачка
Как се почиства мръсни прозорци ?
Съдовете от чугун
ЧУГУН
Съдовете от чугун са само едно изкушение за готвачите и за лакомниците, но в тях може да се приготвят ястия, неизискващи много варене и печене. Течните, киселите и маслените храни, приготвени в чугунен съд, придобиват специфичен вкус на желязо. Основен недостатък: по грапавото дъно остават микроскопични частички храна и миещи средства - това е отлична среда за развитие на микроби. Тези съдове след измиване трябва веднага да се изтриват с кърпа, по която неминуемо остават петна.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари