Хляб с кашкавал и лук
Хляб с лук в машина за хляб
Хляб с ядки в хлебопекарна
Шоколадов хляб в хлебопекарна
Черен хляб в хлебопекарна
Ръжен хляб в хлебопекарна
Ръжен хляб с кимон в машина за хляб
Хляб със сирене и маслини
Хляб с ким в хлебопекарна
Хляб с ким в хлебопекарна
Хляб с ким 3/4 ч. ч. мляко (в оригиналната рецепта беше вода)
3/4 ч.ч. извара (това е приблизително 100 г)
1 с. л. зехтин (или олио, или друга мазнина)
1 с. л. захар
3 ч. ч. бяло брашно
1 с. л. сушени люспички чесън (не знам дали ме разбираш какво имам предвид - нарязан на филийки по дължина чесън и изсушен, купих го от един китайски магазин - в оригиналната рецепта беше с лук)
ким (аз слагах на око, щот много обичам)
1 ч. л. сол
1 пакетче мая
В този ред блъскаш в машината. Нагласяш машината на тъмен хляб (в смисъл - препечен). Тъй като моята машина има 3 размера - 750 г, 1 кг и 1250 г, аз го сложих на 750, но всъщност май излиза по-малко. Хлебчето става поресто и меко, а кимът му придава много хубав аромат.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари